luni, 20 iulie 2009

mămăligă cu pui la cuptor

aveţi nevoie de
mămăligă rece tăiată felii
piept de pui sau pulpe dezosate dacă nu vă place pieptul
caşcaval ras
bacon, kaiser sau ceva de genul
două ouă
un căţel de usturoi, sau mai mulţi dacă vă place
sare, piper, condimente, puţin ulei

mamaliga rece tăiată felii se aşează în tava unsă cu unt
pieptul de pui taiat felii peste
apoi caşcavalul ras, baconul, usturoiul tăiat mărunt
roşiile cubuleţe, uleiul
ouăle se bat spuma si se toarnă peste
condimentaţi la alegere
cu sare , piper, ardei iute, oregano etc.
variaţi condimentele să nu vă plictisiţi de acelaşi gust
în cuptorul bine încins se coace 25 de minute la foc tare

POFTĂ BUNĂ!

2 comentarii:

  1. Nu am unde sa pun comm despre...CAFEAUA...ei, bine draga mea...declar pe propria-mi raspunere si pe INALT CUVANTUL MEU DE ONOARE...ca nicaieri nu am baut cafea buna ca a ta...ce STARBUCKS, BAYLEY...etc...CIUVI`S COFFEE is the best...

    cel mai important dintre laudatorii tai,
    mini...cafelista :)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. incerc cu prima oportunitate de ocaziune.

    RăspundețiȘtergere