marți, 4 august 2009

saramură de pui


aveţi nevoie de
-8 pulpe de pui
-cimbru, un ardei iute, o roşie mare, pătrunjel, usturoi, sare
...
...
-faceţi pulpele de pui la grătar (cu sau fără lemne, de preferat cu)
-faceţi saramura dintr-un litru de apă în care puneţi o linguriţă de cimbru, un ardei iute felii, o roşie mare cubuleţe, o legătură de pătrunjel , o căpăţînă de usturoi pisată... plus sare cît va place.
-puneţi pulpele de pui direct de pe grătar în saramură, apoi daţi în fiert totul, nu fierbeţi, doar încălziţi pînă la fierbere.
-după ce se răceşte bagaţi saramura la frigider
- se mănîncă cu mămălăguţă fierbinte (mie îmi place combinaţia rece-cald)
...
...
POFTĂ BUNĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu