

aveţi nevoie de
-25-30 de ciuperci potrivite ca mărime
-200g kaiser
-caşcaval
-o legătură de pătrunjel
-unt
-sare, piper, alte condimente
...
....
-curăţaţi, spălaţi bine ciupercile-
-tocaţi cam 5-6 ciuperci foarte mărunt, amestecaţi-le cu kaiserul tăiat tot mărunt şi pătrunjelul. (cine vrea să experimenteze poate adăuga diverse condimente)
-puneţi în fiecare ciupercă un cubuleţ de unt, sare, şi umpleţi-o cu amestecul de mai sus
-radeţi caşcaval peste fiecare ciupercă
-daţi la cuptor la foc potrivit pînă se pătrund ciupercile
-aproape de final puneţi şi piper peste ele
...
POFTĂ BUNĂ!
tu le prepari?
RăspundețiȘtergereda, eu prepar, fotografiez , mănînc...nu sînt reţetele mele, doar le adun aici pentru pofticioşi.
RăspundețiȘtergereSa nu uiti sa cauti o reteta:" Gasca la cuptor"
RăspundețiȘtergerehmmmm...o să încerc ceva mai original....ce zici?
RăspundețiȘtergeregasca in lut? orice ar fi astept reteta.!!!
RăspundețiȘtergerela primăvară...promit! ceva spectaculos !
RăspundețiȘtergereOK. astept!!!!
RăspundețiȘtergere